Foto: Koninklijke Visio Breda

Visio Onderwijs Breda ontvangt predicaat excellente school

BREDA - De school van Koninklijke Visio in Breda heeft vandaag het predicaat Excellente school voor zowel het speciaal basisonderwijs als het voortgezet speciaal onderwijs ontvangen. Ook Visio Onderwijs Haren en Rotterdam hebben dit predicaat ontvangen. De scholen bieden onderwijs aan leerlingen met een visuele of meervoudige beperking.


Visio ondersteunt ieder kind met een visuele beperking, met al z’n mogelijkheden, beperkingen, talenten en bijzonderheden, zo goed mogelijk bij zijn voorbereiding op de toekomst. “Daarbij kijken wij steeds naar wat wél kan”, legt Koninklijke Visio uit. “Deze waardering is de kroon op het werk in de ambitie van Visio Onderwijs om slechtziende en blinde leerlingen excellent onderwijs en de beste begeleiding te bieden op het niveau van ernstig meervoudig beperkt (EMB) tot en met havo.”

Minister op bezoek bij Visio

De nieuwe minister van Onderwijs Dennis Wiersma reikte vandaag het predicaat Excellent school uit aan de drie Visio-scholen. Dat deed hij vanuit de Visio-school in Rotterdam. 

Missie
De Missie van Koninklijke Visio Breda is ‘Meedoen mogelijk maken’. “Die missie vervullen wij met bevlogenheid, zorg, expertise en deskundigheid. Wij bieden excellent onderwijs en de beste begeleiding aan slechtziende en blinde leerlingen.”