Afbeelding
Foto: Hanneke Marcelis

Burgemeester Depla ontvangt het Jaarboek Breda 2021: Hét jaaroverzicht van Breda

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Burgemeester Depla heeft vandaag het Jaarboek Breda 2021 in ontvangst genomen. Het Jaarboek is hét jaaroverzicht van Breda, waarin in zo'n honderd pagina's in foto's en verhalen wordt teruggeblikt op 2021. Het boek is sinds deze week verkrijgbaar. 

In Het Jaar Van Breda 2021 heeft BredaVandaag alle belangrijke lokale gebeurtenissen in woord en beeld op een rij gezet. In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto's terug op de meest bijzondere momenten en verhalen uit de stad en dorpen. En dat is nog niet alles. Zo geven ook lokale ondernemers en bedrijven een uniek inkijkje in hoe zij dit turbulente jaar hebben beleefd en delen Bredanaars foto's van hun persoonlijke hoogtepunten van 2021. Kortom: een waardevolle bewaaruitgave over Breda.

Ben je benieuwd geworden naar dit unieke jaarboek Breda 2021? Het boek Breda 2021 is nu verkrijgbaar voor slechts 19,95 euro! En Vrienden van BredaVandaag krijgen het jaarboek gratis! Wil jij het jaarboek voortaan ook gratis ontvangen, en heel het jaar door profiteren van mooie lokale acties en presentjes? Word dan voor slechts 10 euro extra ook Vriend van BredaVandaag!

Verkooppunten
Het Jaarboek Breda 2021 is nu verkrijgbaar via bodeshop.nl, en bij de verkooppunten die hieronder vermeld staan. Ben je Vriend van BredaVandaag? Dan ontvang je het Jaarboek Breda 2021 gratis!

Verkooppunten
Breda: InBreda, 't Sas 8
Breda: Jumbo Miegielsen, Donk 4
Breda: Jumbo de Burcht, De Burcht 20
Breda: Bruna de Burcht, De Burcht 14
Breda: Primera Jac Schenk, Dr. Struyckenplein 3
Prinsenbeek: Jumbo Michielsen, Markt 14
Bavel: Primera, Kerkstraat 4