Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Foto: Wesley van der Linde

Team Tussentijd wint de Baas van Breda-leuteditie

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - Na twee weken van quizvragen, opdrachten en challenges bleek team Tussentijd gisteravond de absolute eindbaas van de Bredase stadsquiz te zijn. Het winnende team mag komende zomer gaan genieten van een rondje over de singels. 

Na twee weken van quizvragen, opdrachten en challenges bleek team Tussentijd gisteravond de absolute eindbaas van de Bredase stadsquiz te zijn. In een live-uitzending werd de winnaar uit 88 teams bekendgemaakt. Het winnende team mag komende zomer gaan genieten van een rondje over de singels. 

In een bijna drie uur durende show werd eindelijk duidelijk dat de Bredase Trommelaar Richi Martini schuilging achter het ijsbeermasker als Masked Singer. Eindelijk werd duidelijk waar het putdeksel met het koninklijk paar ligt en kwamen de deelnemers er achter waarom die ene breinbreker zo moeilijk te kraken was. 

Ook waren er compilaties te zien van verschillende opdrachten die de teams in de afgelopen twee weken uitgevoerd hebben. Waaronder een hommage aan Bredaas bekendste kroegeigenaar en zanger Ger Couvreur.