Afbeelding
Foto: politie

Drie inbrekers maken grote hoeveelheid telefoons en laptops buit bij snelkraak

Door: Hanneke Marcelis Politie

BREDA - Drie inbrekers hebben een forse hoeveelheid apparatuur buit gemaakt bij een snelkraak in een elektronicawinkel in Breda. De dieven staan op beeld. In Bureau Brabant van maandag 7 maart aanstaande is er uitgebreid aandacht voor deze zaak

Drie inbrekers slaan op dinsdag 14 september 2021 rond 23.00 uur toe bij een grote elektronicazaak aan de Kruisvoort (Woonboulevard) in Breda. Ze maken een grote hoeveelheid laptops en mobiele telefoons buit. 

De inbrekers staan op beeld. Daarom zal er maandag 7 maart uitgebreid aandacht zijn voor de zaak in Bureau Brabant. “We zien eerst twee daders die tegen 23.00 uur in beeld verschijnen, ze lijken de boel te bestuderen”, laat de politie weten. “Even later komen ze weer terug, dan is er ook een derde man bij. Ze forceren met een breekijzer eerst de toegangsdeur en daarna het rolluik aan de binnenzijde. In de winkel vullen ze een grote zak met elektronica apparatuur zoals laptops, tablets en mobiele telefoons.” De zak is dan zo zwaar dat ze ‘m naar buiten moeten slepen. 

Door maandag aandacht te besteden aan de zaak en de beelden te delen hoopt de politie de drie mannen te kunnen opsporen.