Afbeelding
Foto: B-Side Rats

Gesprekken met City Football Group leveren niets op, NAC-supporters blijven tegen overname

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - De gesprekken die City Football Group (CFG) met de supporters van NAC hebben gevoerd hebben niets opgeleverd. Zowel de Clubraad als Breda Loco's laten weten dat er aan hun standpunt niets is veranderd.

De gesprekken die City Football Group (CFG) met de supporters van NAC hebben gevoerd hebben niets opgeleverd. Zowel de Clubraad als Breda Loco's laten weten dat er aan hun standpunt niets is veranderd. CFG was geschrokken van de reacties die de potentiële overname van de groep teweeg bracht. Daarom hoopten zij middels deze gesprekken dichter tot elkaar te komen.

Reacties

De clubraad van NAC laat weten dat na het gesprek van gistermiddag er geen reden is hun mening aan te passen. ''We hebben geen antwoorden omtrent belangrijke onderwerpen als financiën en concrete uitgewerkte plannen.'' 

Ook voor supportersgroep Breda Loco's geldt dat zij hun standpunt niet aanpassen. ''Wij hebben een presentatie gekregen over de CFG, maar geen concrete plannen gezien met gemelde investeringen etc.'' Beiden hebben dus dezelfde kritiek op CFG.

De beurt is nu aan de clubraads' vertegenwoordiger van stichting NOAD.