Afbeelding
Foto: Peter Visser

Play-off kaarten NAC vanaf vandaag in de verkoop

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - Nu de huidige competitie er voor NAC op zit na het laatste duel tegen Excelsior gaat de blik op de play-offs. De Bredanaars wisten gisteren namelijk deelname aan de promotie/degradatieduels veilig te stellen. Vanaf vandaag kunnen supporters kaarten bestellen voor het eerste duel van deze play-offs.

Nu de huidige competitie er voor NAC op zit na het laatste duel tegen Excelsior gaat de blik op de play-offs. De Bredanaars wisten gisteren namelijk deelname aan de promotie/degradatieduels veilig te stellen. Vanaf vandaag kunnen supporters kaarten bestellen voor het eerste duel van deze play-offs. 

Alle seizoenkaarthouders hebben uiteraard voor het thuisduel van de eerste ronde op vertoon van de seizoenkaart gratis toegang. Let wel op. Het bijkopen van kaarten voor seizoenkaarthouders zit iets anders in elkaar dan normaal.

Seizoenkaarthouders let op

Indien je je seizoenkaart hebt verlengd, kun je gewoon tickets bijkopen zoals gewoonlijk. Voor seizoenkaarthouders (ook de Club van 1912) die hun seizoenkaart (nog) niet verlengd hebben is het niet mogelijk om online tickets bij te kopen via het ticketing systeem. 

Dit heeft te maken met het feit dat het momenteel systematisch niet mogelijk dit anders in te richten. Het is wel mogelijk om extra kaarten bij te kopen door langs te komen bij de Service- & Informatiedesk. De aangepaste openingstijdevan de desk zijn als volgt:

Vandaag: 9:00 uur tot 17:00 uur
Morgen: 9:00 uur tot 13:00 uur
Maandag: 8:00 uur tot 20:00 uur
Dinsdag: 9:00 uur tot 18:45 uur

Voorrang

Uiteraard krijgen de Club van 1912 leden voorrang op het bijbestellen van tickets. Door het korte tijdsbestek tussen de wedstrijden krijgt de Club van 1912 dit keer drie uur voorrang. Zij konden vandaag vanaf 09:00 uur dus kaarten bijkopen. Zij kunnen overigens maximaal vijf tickets bijkopen. 

Het bijkopen van tickets voor reguliere seizoenkaarthouders is mogelijk sinds 12:00 uur vandaag. Ook hier geldt een maximum van vijf tickets. Clubcard-houders kunnen eveneens sinds 12:00 uur tickets kopen. Met een ClubCard kun je maximaal één ticket kopen.