Foto: Belle Perez

Breda’s Festival Orkest zorgt voor Spaans feestje in de Haven met Belle Perez

Het Spanjaardsgat festival is in aantocht! Van 1 juni tot en met 6 juni kunnen muziekliefhebbers weer genieten van hét festival voor orkesten in Breda. Wil jij bij het optreden van het Breda’s festival Orkest ft. Belle Perez zijn? Lees dan snel verder!Het Spanjaardsgat festival vindt van woensdag 1 tot en met maandag 6 juni plaats in de Haven in Breda. Op die aansprekende en historische locatie kun je zes dagen lang genieten van optredens van zeer uiteenlopende orkesten. Van (Semi) professionele gezelschappen en amateur- en gelegenheidsorkesten tot militaire kapellen en grote ensembles: Het Spanjaarsdgat festival is hét evenement voor liefhebbers van orkesten. Alle genres en stijlen komen voorbij.


Op 3 juni staan het Breda’s festival Orkest en Belle Perez op de planken. Het orkest kiest er dit jaar voor om er een Spaans feestje van te maken. Je krijgt het beroemde concerto d’Aranjuez te horen in een speciale bewerking, met flamenco gitarist Laurens van Wessel. Maar ook klassiekers in een Spaans jasje, gezongen door Ewoud Feenstra en Anniek Pollkläsener. “Als uitsmijter presenteren we dit jaar een artiest die al jaren aan de top staat met haar vertolking van bekend Spaans repertoire Belle Perez”. Wil jij gratis kaarten winnen voor dit optreden? BredaVandaag mag 30 kaarten weggeven! Ga naar www.bredavandaag.nl/spanjaardsgat


Het Spanjaardsgat festival biedt nog heel veel meer verrassende en leuke concerten. Met gastoptredens van Belle Perez, Dennis van Aarssen, New Cool Collective, Benjamin Herman, Pater Moeskroen en heel veel lokale sterren. Op het gezelligste buitenpodium van Nederland. Kijk op www.hetspanjaardsgat.nl voor het programma en kaartverkoop.

n