Foto: Breda Drijft

Niet één, maar twee dagen Breda Drijft in de Haven van Breda

BREDA - Na 2 jaar is Breda Drijft terug! Op 23 en 24 juli vult de Haven zich weer met kleurrijke rubberboten, opblaasflamingo’s en drijvende podia met dj-acts. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten drijven zal deze editie niet uit één, maar uit twee dagen bestaan.


Op zaterdag 23 en zondag 24 juli wordt de Bredase Haven weer gevuld met de mooiste kleurrijke opblaasbootjes tijdens Breda Drijft. Voor het eerst organiseert Breda Drijft een editie van twee dagen. Zo kunnen nog meer mensen genieten van dit unieke evenement in de Haven van Breda.

“Tijdens dit zomerse evenement nemen opblaaskrokodillen, -flamingo’s en -unicorns de Haven en het Spanjaardsgat over. Al drijvend op je rubberboot kom je langs verschillende live acts op het water en haal je je drankje bij 1 van de vele barboten”, legt de organisatie uit. “Een gezellig en kleurrijk spektakel midden in het centrum van Breda.” 

Het drijven duurt van 13.00 – 19.00 uur.  Na het drijven is er de mogelijkheid om de afterparty te bezoeken. Na eerdere edities bij STRND vindt de afterparty dit jaar bij BAAI Breda plaats. Bij BAAI staan verschillende DJ’s klaar om de dag een vervolg te geven.

De afgelopen twee jaar heeft Breda Drijft door de coronamaatregelen niet plaats kunnen vinden, dus de organisatie kan niet wachten om eindelijk weer te gaan drijven. De kaartverkoop van Breda Drijft start woensdag 18 mei om 12.00 uur.  Breda Drijft werd voor de eerste keer georganiseerd in 2014.

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief