Foto: Yannick van Silfhout

Grote groep van studenten en docenten gaat los tijdens gratis Avans Live

BREDA - Op het Chasséveld kun je vandaag, op Tweede Pinksterdag, losgaan op de muziek van bekende dj’s en verschillende artiesten tijdens Avans Live.


Op het Chasséveld kun je vandaag, op Tweede Pinksterdag, losgaan op de muziek van bekende dj’s en verschillende artiesten tijdens Avans Live. De studenten en docenten (sommigen met introducé) van Avans konden vanaf 12:00 uur op het Chasséveld terecht. Daar trapte Stan Bor de festiviteiten af.

Dit optreden werd gevolgd door achtereevolgens Jayvo, !ncrementals, Tessa Maynard, Dj Pir en Tijn. Om 15:00 uur was het de beurt aan Maan. Hierna kwamen Moksi, Antoon, Paul Sinha. Gaandeweg leip het Chasséveld ook steeds meer vol.

Om 17:00 kwam met Miss Montreal ook weer een grote naam aan de beurt. En ook het programma hierna is niet mis: Sjaak, Snelle & de Lieve Jongens band, Kriss Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Flemming, Racoon en Donnie.

DJ-acts

Vanaf 21:00 uur komen nog enkele Dj-acts. Zo zijn Coen en Sander, La Fuente en Afrojack tussen 21:00 en 23:00 te zien. Hierna zijn de festiviteiten ten einde. De dag wordt aan elkaar gepraat door presentator en Bredanaar Guide Weijers


Ruud Smolders,