Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Foto: Philipp Schulze

Dancetour geslaagd ondanks veel nattigheid

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - Ondanks de regen was de editie van Dancetour gisteren zeer geslaagd. De bezoekers leken zich weinig aan te trekken van de natte boel en maakten er een feestje van. Aan het begin van de avond begon het ook droog te worden, waarna het publiek helemaal uit hun dak ging. 

Ondanks de regen was de editie van Dancetour gisteren zeer geslaagd. De bezoekers leken zich weinig aan te trekken van de natte boel en maakten er een feestje van. ‘Gewoon een poncho aan en gaan’, zo leek de gedachte.

Populaire artiesten als STUK, Bram Krikke ft. Stefan & Sean, Kriss Kross Amsterdam en FeestDJRuud maakten er samen met de bezoekers groot feest van.

Aftrap en vervolg

TeamJeri trapten Dancetour Breda af. Zij wonnen vorige week de DJ Clash en veroverden hiermee een plek in de line up van Dancetour Breda. 

Hierna was het de beurt aan Sjaak, Kris Kross Amsterdam, STUK, Fokke Simons en Lucas & Steve. Daarna zagen de bezoekers Donnie, Trobi, The Partysquad, Bram Krikke ft. Stefan & Sean en Freddy Moreira aan het werk. 

Het evenement FeestDJRuud sloot Dancetour Breda knallend af. De programma werd aan elkaar gepraat door Mr. Yves.

Ook de organisatoren laten op hun website weten dat zij - dankzij de enthousiaste Bredanaars - terugkijken op een geslaagde editie.