Afbeelding
Foto: Magic Tea

Kunstenaar Danielle Robberts ontwierp interactieve thee-installatie en nodigt iedereen uit voor een kopje

Door: Redactie Advertorial

(Advertorial) - Hou je van thee en sta je open voor een nieuwe ervaring? Bezoek dan tussen 11 en 21 mei de interactieve thee-installatie van kunstenaar Danielle Robberts. Zij combineert het alledaagse met technologie. 

Danielle Robberts deed tijdens haar master ‘Crossover Creativity’ twee jaar lang onderzoek naar of én hoe technologie het alledaagse en het transcendente kan samenbrengen. Dit resulteerde in een eerste interactieve installatie waarmee gebruikers zelf thee kunnen zetten: Magic Tea. 

Magic Tea
Magic Tea (MT) is een interactieve kunstinstallatie waarmee gebruikers thee kunnen bereiden en drinken. De installatie is bedoeld om tijdens deze activiteit zelftranscendente ervaringen te beleven.

De installatie maakt gebruik van tastbare objecten en de eigen biometrische gegevens van de gebruikers om de grenzen tussen de gebruiker en de objecten die in de installatie worden gebruikt te vervagen. De activiteit zelf is veranderd in een ritueel door het manipuleren van het tempo, de esthetiek en de transparantie van alle stappen van de activiteit. Het doel is om een verandering te creëren in de perceptie van de gebruikers van de wereld om hen heen en hoe zij daarmee verbonden zijn.

Bezoeken
Van 11 tot 21 mei nodigt kunstenaar Danielle Robberts iedereen uit voor een kopje thee. Op locatie mag je zelf thee zetten met de interactieve installatie. Danielle helpt je daar graag bij. Daarna kunnen jullie samen genieten van een bijzonder kopje thee. Het bezoek is volledig gratis.

Info & reserveren kan via:
Https://magic-tea-with-the-artist.eventbrite.com