Foto:

Dode en gewonden bij verkeersongeval bij Bavel

BAVEL - Bij een ernstig ongeval op de A58 zijn vandaag zes personen gewond geraakt. Een 53-jarige vrouw uit Den Haag overleefde het ongeval niet. De zeven personen zaten in een voertuig dat werd aangereden.


Bij een ernstig ongeval op de A58 zijn vandaag zes personen gewond geraakt. Een 53-jarige vrouw uit Den Haag overleefde het ongeval niet. Het ongeval gebeurde rond 00:15 uur bij knooppunt Sint Annabosch bij de toerit naar de A27

Een achteropkomende auto reed op de auto met de zeven inzittenden in. De auto is hierdoor tegen een vangrail gekomen en op zijn kant terecht gekomen waarna een tweede voertuig de auto heeft  geraakt. 

Omstanders zijn direct gestopt en hebben hulp verleend. Zes inzittenden, vier vrouwen, een man en een kind, zijn naar een ziekenhuis gebracht. De 53-jarige vrouw is ter plekke aan haar verwondingen overleden. 

Meer schade

Twee andere voertuigen hebben moeten uitwijken en liepen schade op. Inzittenden van de andere betrokken auto’s raakten niet gewond. Verkeersongevallenspecialisten doen verder onderzoek naar de toedracht. De snelweg is enige tijd gedeeltelijk afgesloten geweest.