Afbeelding
Foto: Chasse Theater

Het Chassé Theater rolt de rode loper weer uit voor leerlingen uit groep acht

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - Voor het derde achtereenvolgende jaar zet het Chassé Theater haar deuren open voor de schoolverlaters van Breda. Vijftien basisscholen zullen met hun leerlingen vanaf juli op de planken staan van het theater. Maar liefst vijfentwintig musicaluitvoeringen zullen in het Chassé plaatsvinden.

Na het succes van de afgelopen twee jaar, heeft het Chassé Theater besloten om weer de zalen beschikbaar te stellen voor de eindmusical van groep 8. Alle theaterzalen worden beschikbaar gesteld voor de basisscholen. Scholen konden zich inschrijven tot en met maart 2022 en het Chassé ontving vele aanmeldingen uit heel Breda en omgeving.

Schoolverlaters van vijftien bassischolen zullen hun eindmusical op de podia van het Chasse Theater opvoeren. Maar liefst vijfentwintig musicaluitvoeringen zullen in het Chassé plaatsvinden.

Chassé Cultuurfonds

Mede dankzij het Chassé Cultuurfonds heeft het Chassé Theater de afgelopen jaren zijn zalen kunnen aanbieden. Ook dit jaar draagt het fonds bij om de schoolverlaters extra in het zonnetje te zetten. Zo worden er goodiebags aangeboden en wordt de rode loper uitgerold. 

Daarnaast trakteert HANOS de scholieren op een gezonde traktatie tijdens de opvoeringen. Op dit moment wordt er druk gerepeteerd voor de eindmusical op de basisscholen zelf. 

Vanaf 12 juli tot en met 21 juli kunnen de ouders en verzorgers van de schoolverlaters genieten van hun grote sterren op het podium.