Afbeelding

NAC wint oefenwedstrijd van competitiegenoot FC Eindhoven

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - NAC heeft gisteren een overwinning geboekt op competitiegenoot FC Eindhoven. De Bredanaars wonnen met 1-0 door een doelpunt van Ody Velanas. Bekijk hier de foto’s van onze fotograaf Peter Visser.

NAC speelde gisteren een oefenwedstrijd tegen competitiegenoot FC Eindhoven. In de eerste helft van de wedstrijd gebeurde er weinig. Beide ploegen wisten niet veel gevaar te stichten.

Na rust kwam NAC op stoom. Kort na de onderbreking kreeg Banzuzi een flinke kans om zijn ploeg op voorsprong te schieten, maar hij stuitte op de doelman. Invaller Kosiah kreeg na een uur spelen misschien wel de grootste kans van de wedstrijd. De bal stuitte echter vervelend op waardoor hij over schoot.

Tien minuten voor tijd wist Ody Velanas de bal binnen te prikken waardoor de goede tweede helft werd beloond. Hierna speelde de NAC de wedstrijd gecontroleerd uit.