Afbeelding
Foto: Oktober Festival

Win kaarten voor jouw vriendengroep voor het Oktoberfestival in Breepark!

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - Pullen bier, bratwursten en lederhosen. Op 22 oktober strijkt het grootste Oktoberfestival van de Benelux neer in Breepark. En jij kan er samen met je vrienden gratis bij zijn! BredaVandaag mag 2x 8 kaarten weggeven!

12.000 man feestend aan lange tafels, genietend van muziek en proostend met bier. Dat is hoe Breepark er op 22 oktober uit zal zien. Dan wordt het grootste Oktoberfest van de Benelux in Breda georganiseerd. “We hebben al meerdere edities van het Oktober Festival georganiseerd in België, maar deze editie in Breda wordt onze grootste ooit!”, vertelt de organisator.

Snollebollekes
Bezoekers kunnen uiteraard bier, biertafels, bratwursten en kostuums verwachten. Verder is er een lange ‘catwalk’ waarop live muziek en entertainment te zien is. Onder andere Snollebollekes zal een feestje komen bouwen. Ook het Feestteam en Jan Biggel zijn van de partij.

Tafels
Voor het festival kunnen bezoekers ‘normale’ tickets of een tafelticket bestellen. “We hebben de zaal opgedeeld in twee zones”, aldus de organisator. “In de ene zone staan allemaal lange tafels. Deze kun je als groep van acht personen reserveren. Wanneer je aan één van deze tafels zit, word je bediend. Daarnaast heb je ook nog een zone met statafels en biertonnen. De mensen die een normaal ticket kopen, kunnen daar plaatsnemen. Zij mogen hun drankjes halen aan de bar.” Het festival vindt binnen in Breepark plaats en duurt van 18.00 uur tot 02.30 uur. Tickets zijn vanaf 22 augustus 18.00 uur verkrijgbaar via de Facebookpagina van het evenement.

Winactie
BredaVandaag mag in samenwerking met Oktoberfestival twee tafels gratis weggeven. Wil jij samen met acht vrienden het grote Oktoberfest in Breepark bezoeken? Tag jouw vrienden dan onder het bericht op onze Facebook-pagina, en wie weet zit jij 22 oktober samen met jouw vrienden bij het Oktoberfestival!

Ga voor meer info en tickets naar www.oktoberfestival.com.