Afbeelding

NAC morst punten in eigen huis tegen FC Eindhoven

Door: Redactie NAC

BREDA - NAC heeft in eigen huis niet af weten te rekenen met FC Eindhoven. Er waren sowieso maar weinig kansen aan beide kanten. Het duel eindigde in 1-1. Onze fotograaf Peter Visser was aanwezig bij het duel. Ondanks het mindere resultaat wist hij wel weer enkele fraaie plaatjes te schieten, bekijk ze hier.

Het duel begon voor NAC gisteravond voortvarend. Na nog geen vijf minuten spelen was het al raak. Ody Velanas zette de Bredanaars op voorsprong en scoorde alweer zijn vierde doelpunt van het seizoen. Vlak voor rust trok FC Einhoven de score echter weer gelijk. In minuut 42 scoorde Ozan Kökcü.

Tweede helft

In de tweede helft gebeurde er vervolgens weinig. Invaller Thomas Marijnissen zorgde in het laatste kwartier voor dreiging, maar ook hij wist niet te scoren. Zo bleef de eindstand steken op 1-1.