Afbeelding
Foto: NAC Media

NAC vindt nieuwe mouwsponsor in vdBuijsInstall

Door: Redactie NAC

BREDA - NAC heeft in het Bredase bedrijf vdBuijsInstall, gevestigd aan het Rithmeesterpark, een nieuwe mouwsponsor gevonden. Vanaf het duel tegen FC Eindhoven prijken zij op de wedstrijdshirts van NAC. vdBuijsInstall heeft zich voor een jaar aan NAC verbonden als mouwsponsor.

Directeur Kees van den Buijs is verheugd met deze sponsordeal. “We zijn al jaren bij NAC aanwezig als sponsor. De mouw is een mooie plek op het shirt en we zijn trots om daar als regionaal bedrijf uiting aan te geven. Naast ons carpet dat al enkele jaren voor Vak G ligt, lijkt het ons een goed moment om vdBuijsInstall verder te profileren via NAC. We genieten nu iedere veertien dagen met vrienden/ondernemers bij NAC. Marco van Dijnsen komt al jaren bij ons namens NAC en enige tijd geleden kwam hij met deze mooie kans. We kwamen al snel tot een overeenkomst. We zijn er erg blij mee”, aldus Kees van den Buijs.

Marco van Dijnsen, accountmanager NAC: “We zijn erg blij met deze mouwsponsor. vdBuijsInstall is een mooi bedrijf uit Breda dat hard aan de weg timmert. Samen met OK, Bouwbedrijf Vrolijk, Nouwens Transport en Gr8 Hotels is het shirt nu volledig verkocht en daar zijn we trots op.”