Diana en Willem
Diana en Willem Foto: Marcel Mol

Bijzonder: Diana en Willem organiseren Oktoberfest speciaal voor Bredaas zorgpersoneel

Algemeen

BREDA - Er komt een oktoberfest speciaal voor het Bredase zorgpersoneel. Het feest strijkt op vrijdag 7 oktober neer in De Avenue. Onder andere Stef Ekkel zal aanwezig zijn voor een optreden.

Al tientalen jaren organiseren de Bredase Diana Verschuren en Willem Hartmans samen het carnavalsbal voor de zorg. Dit bal vindt jaarlijks één week voor carnaval plaats. “Het carnavalsbal is dan ook al zevenentwintig jaar een succesformule.” 

Drie jaar geleden kwam het tweetal op het idee om een Oktoberfest speciaal voor al het Bredase zorgpersoneel te organiseren. “Maar in oktober 2020 sloeg corona helaas kei hard toe. Daardoor kon ons eerste oktoberfest niet door gaan. Ook in 2021 moesten het feest annuleren.”

Maar nu staan alle seinen op groen om dan écht de eerste editie te organiseren. “Het eerste Bredase Oktoberfest voor alle medewerkers in de zorg zal plaatsvinden op vrijdagavond 7 oktober. Deze avond zal de Avenue in een gezellige bierstube worden omgetoverd!”

Artiesten
Tijdens de avond in de Avenue zullen er diverse optredens plaatsvinden. “Niemand minder dan de koning van de feestmuziek, Stef Ekkel, zal deze avond aanwezig voor het ultieme oktoberfest-gevoel.” Verder is Oktoberfest-DJ Marc den Tenter ook weer van de partij.

Kaartverkoop
Alle medewerkers van Thebe kunnen hun kaarten bestellen bij Patricia Roozen op locatie Ruitersbos, medewerkers van Surplus doen dit bij Diana Verschuren. Het GGD personeel kan de kaarten afhalen op het medewerker servicepunt bij Amphia Molengracht. Dit punt is ook het verkooppunt voor al het Amphia personeel.