Afbeelding
Foto: Horren.com

Wederom een nieuw bedrijfspand voor Horren.com

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - De Middelburgse firma Horren.com heeft wederom de intrede in een nieuw bedrijfspand gedaan. Door de opening van een nieuw bedrijfspand, in Middelburg, is de firma in staat om aan de grote vraag te voldoen. De firma is immers in een paar jaar tijd uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van horren en hordeuren op maat. En daar komt veel vraag bij kijken. Dankzij de nieuwe productiehal is Horren.com in staat om aan de toenemende vraag te blijven voldoen.

Commercieel directeur Marco Janssen is in ieder geval erg blij met het nieuwe bedrijfspand. “Nadat we in 2017 al een nieuw pand hadden laten bouwen, namen we in 2018 ook het pand van onze buren af. We kregen hierdoor de beschikking over een productieruimte van zo’n 3000 vierkante meter, maar dit bleek al snel te krap te worden. We hebben daarom besloten om een nieuwe productiehal te laten bouwen van 2000 vierkante meter”.
Dat Horren.com wederom uit heeft moeten breiden, is niet verrassend. Dit is namelijk de derde keer in de afgelopen vijf jaar dat het bedrijfspand flink uitgebreid is. De oorzaak hiervoor is te vinden in de toenemende populariteit. Om het groeitempo enigszins bij te kunnen houden, heeft Horren.com besloten om het nieuwe bedrijfspand eveneens in Middelburg te laten bouwen.

Bij de bouw van de nieuwe bedrijfshal heeft men zich vooral gericht op productieruimte. Marco Janssen, commercieel directeur, geeft aan dat de productiemedewerkers op elkaars lip stonden. “Het was dringen geblazen in de productieruimte. Doordat we met een ongekende vraag te maken hebben, hebben we meer en meer vakmannen aan moeten nemen. Doordat de productieruimte eigenlijk te klein was, hadden onze vakmensen niet de gewenste ruimte. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen”.

Horren.com heeft ook besloten om de kantoorruimte te moderniseren. Tevens is de kantoorruimte vergroot, zodat óók de kantoorruimte bestand is tegen de komende groei. De firma verwacht in de komende jaren alsmaar harder te groeien.

Om aan de groei te kunnen voldoen, heeft Horren.com ook in een videostudio geïnvesteerd. Met deze studio is de firma in staat om bedrijfsvideo’s op te nemen én om video’s over de horren op maat op te nemen. “We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen. Wij zijn van mening dat video’s een enorme meerwaarde geven, zeker omdat wij ons volledig op het online vlak richten”.

Eind 2020 startte men in Middelburg al met de bouw van de extra productieruimte. Recentelijk werd de productieruimte geopend aan de Arnesteinweg 27. Hiermee is wederom een uitbreiding van Horren.com in Middelburg beklonken.

Over Horren.com
Het familiebedrijf Horren.com werd in 2005 opgericht. Sinds 2007 richt men zich op het online vlak, waardoor men een indrukwekkende groei door heeft weten te maken. De firma is sinds 2007 zelfs uitgegroeid tot de marktleider in de Benelux in de wereld van horren op maat. Het Middelburgse bedrijf richt zich op zowel particuliere- als op zakelijke klanten. Onder meer kozijnbedrijven en zonweringsbedrijven kunnen ook bij de firma terecht voor horren op maat.