Afbeelding
Foto: Belal Hanifi

KerstCreatieRoute roept creatieve bewoners in Princenhage op

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Dit jaar wordt voor de tiende keer de KerstCreatieRoute georganiseerd door Stichting Kerststal Princenhage. De populaire puzzel- en wandeltocht gaat in de laatste weken van december langs diverse kerstcreaties in Princenhage. De aanmeldingen zijn momenteel in volle gang. 

De KerstCreatieRoute is al jarenlang een succes. Bij elke kerstcreatie hangt een klein kerstboompje met een nummer en een letter. Die letter is een aanwijzing om de woordpuzzel op te lossen. Maar voor het zover is, zijn er natuurlijk deelnemers nodig die een grappige, gezellige of feestelijke kerstcreatie willen maken om bij hun huis of bedrijf tentoon te stellen.

Deelnemen met een kerstcreatie
“Wil jij een leuke kerstcreatie maken, en die van zaterdag 17 december 2022 tot zaterdag 7 januari 2023 bij je huis of bedrijf in het postcodegebied 4813 tentoon te stellen? Meld je dan nu aan!”, roept de organisatie op. “Als je je aanmeldt vóór vrijdag 9 december 2022, ontvang je een boompje om bij je creatie te hangen en komt je adres op de website en op de plattegrond van de KerstCreatieRoute.”

Deze plattegrond zal na de opening van de kerststal verkrijgbaar zijn. De kerststal op de Haagsemarkt zal op zaterdagavond 17 december geopend worden.

Aanmelden voor de KerstCreatieRoute kan t/m vrijdag 9 december 2022 via de website www.kerststal-princenhage.nl/aanmelden of door een email met je naam en adres te sturen naar kcr@kerststal-princenhage.nl