Afbeelding
Foto: Google Maps

Wokpaviljoen aan de Poolseweg wordt kantoor: Verbouwing start in december

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Het herkenbare wokpaviljoen aan de Poolseweg gaat op de schop. Het pand wordt het nieuwe kantoor van Hermans & Partners, accountants en adviseurs. Op 1 december zal gestart worden met een grote verbouwing.

Na de overname van Crützen & Co. Belastingadviseurs in Breda in juli 2021 heeft H&P de wens om haar activiteiten in deze regio verder uit te breiden. “H&P groeit snel, maar helaas biedt ons huidige pand aan de Ulvenhoutselaan 79 te weinig mogelijkheden om uit te breiden. Om die reden zijn wij de afgelopen periode op zoek gegaan naar een groter pand. Dit pand hebben wij nu gevonden op een mooie locatie aan de Poolseweg 90, centraal gelegen ten opzichte van het centrum en Het Ginneken”, laat het bedrijf weten.

Gezien de vorige bestemming  van het pand, een wokpaviljoen,is een flinke verbouwing nodig is om het pand aan de eisen van Hermans & Partners te laten voldoen. Momenteel is de architect, Bert Roos, bezig met het finale ontwerp. De aannemer start vervolgens op 1 december met een grondige verbouwing. De totale verbouwing zal ongeveer drie maanden in beslag nemen. 

Naast moderne werkplekken wordt een spreekkamer in de stijl van een bruin café en een sfeervolle loungevide gerealiseerd. Medio maart 2023 verwacht Hermans & Partners te kunnen verhuizen.