Afbeelding
Foto: Shutterstock

Bredaas bedrijf betaalt maand lang alle boodschappen van personeel

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - De meeste mensen krijgen als kerstpakket een doos gevuld met eten, drinken en wat leuke spullen. Maar de werknemers van het Bredase Yonego krijgen een uitgebreider bedankje: Het bedrijf betaalt een maand lang al hun boodschappen.

Werknemers van het Bredase Yonego, een online marketingbureau, hebben hun ‘kerstpakket’ al vroeg gekregen. In plaats van een leuk cadeaupakket aan het einde van de maand, krijgen zij de hele maand december hun boodschappen cadeau. “Alle boodschappen voor het hele gezin kunnen een maand lang worden gedeclareerd”, legt Joris Toonders van Yonego uit op Linkedin. 

Alle werknemers hebben een folder, een boodschappentas en een ‘gouden envelop’ ontvangen. In de gouden envelop kunnen alle collega’s gedurende de hele maand alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen worden. Alles wordt dan betaald. En een maximaal bedrag? Dat is er niet, benadrukt Toonders. “Ik vertrouw al mijn collega’s en hoop dat iedereen er enorm van gaat genieten. Ik kijk er naar uit!”