Afbeelding
Foto: Google Streetview

Teteringse snackbar deelt beelden van chocoladedief: Dader meldt zich

Door: Redactie Algemeen

TETERINGEN - Bij snackbar gebroeders Joosen in Teteringen kun je niet alleen terecht voor friet, maar ook voor de chocolade van Choco Kaatje. Helaas nam op 3 december iemand veel chocolade mee, zonder te betalen. De snackbar deelde camerabeelden in de hoop de dader te kunnen vinden. En met succes. De dader heeft zich gemeld.

Bij Snackbar gebroeders Joosen in Teteringen wordt momenteel de chocolade van Choco Kaatje verkocht. Helaas kwamer op 3 december om 18.30 uur iemand de snackbar binnen die voor een groot bedrag chocolade meenam, zonder hiervoor te betalen. De snackbar riep op sociale media de dader op om zich te melden.

Nadat de snackbar de oproep 12 uur online had staan zonder een reactie te krijgen van de dader, heeft de snackbar de beelden gedeeld. 

Het bericht van de snackbar werd meer meer dan 200 keer gedeeld. Er kwamen in eerste instantie diverse tips binnengekomen, maar de naam van de dader was nog niet bij de snackbar bekend. Tot vandaag. Dinsdagmiddag maakte de snackbar bekend dat de dader zich gemeld heeft.