Afbeelding
Foto: CV de Zimkus

De Zimkus opent tweedehands pop-up store met carnavalskleding

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

PRINSENBEEK - CV De Zimkus is voor mensen uit Boemeldonck een bekende carnavalsclub. Dit jaar rijden ze voor de 9e keer mee in de A-categorie. De afgelopen jaren is er voor iedere optocht eigen kleding gemaakt, passend bij het thema. Inmiddels is er veel verzameld: Van kleding tot accessoires.  Met een tijdelijke tweedehands pop-up store in The Vintage garage (naast Jumbo Prinsenbeek) houden ze op zaterdag 28 januari en zaterdag 4 februari een mega uitverkoop.

“We vonden het zonde dat alles al jaren in dozen op zolder lag”, vertelt Maartje van Hees namens de vereniging. “Hoe mooi is het om alles een tweede leven te geven en er andere mensen blij mee te kunnen maken? Een mooi duurzaam initiatief. En, ook nog eens leuk voor je portemonnee. Je betaalt niet de hoofdprijs, maar we hebben leuke prijsjes. Alle inkomsten gaan naar de clubkas van CV De Zimkus. Een mooie bijdrage voor de bouw van onze A-wagen ‘Boemeldonck Belicht.’ Een mooie win-win situatie dus.”

Passen en maten
Er zijn pashokjes aanwezig en alle pakken hangen er in diverse maten (van XS tot XL). Ook kun je terecht voor pruiken, brillen, bloemenbanden. De pop-up store vind je bij de Vintage Garage naast Jumbo Prinsenbeek. Hier kun je ook terecht voor de collectie van de foute skipakken! Iedereen is van harte welkom tussen 12.00-16.00 uur. “Dus zoek je nog iets voor karnaval? Of voor het klunen? Kom dan snel langs! Op = op!”