Afbeelding
Foto: Brouwerij Frontaal

Word Vriend van BredaVandaag en win 1 jaar gratis bier van Frontaal!

Door: Redactie Algemeen

BREDA - Houd jij van een goed glas lokaal gebrouwen bier? Dan wil je deze winactie niet mislopen! Want in samenwerking met Brouwerij Frontaal geeft BredaVandaag 1 jaar gratis bier weg!

Ben jij Vriend van BredaVandaag? Dan ben je onderdeel van de leukste vriendengroep van het Zuiden, en profiteer je van veel voordeel en lokale acties en cadeaus! En in samenwerking met Brouwerij Frontaal heeft BredaVandaag nu een speciale actie voor alle bierliefhebbers. Zij maken namelijk kans op 1 jaar gratis bier.

Frontaal brouwt bier volgens de slogan ‘Beer for Thought’. Hiermee doelt de Bredase brouwer op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken. En één Vriend van BredaVandaag kan dat een jaar lang gratis beleven. Doe mee, en maak kans op 1 jaar gratis bier ter waarde van 480 euro!

Hoe doe je mee?
Ben je nog geen Vriend van BredaVandaag? Meld je dan nu aan, en doe mee! Als Vriend van BredaVandaag profiteer je het hele jaar door van gratis lokale uitjes en cadeaus, mooie kortingen en bijzondere winacties. En ook krijg je gratis het Jaarboek Breda 2022! Vriend van BredaVandaag ben je al voor slechts 29,50 per jaar. Aanmelden doe je hier.

Ben jij al Vriend van BredaVandaag en ben je 18+? Ga snel naar www.vriendenvanbredavandaag.nl en meld je gratis aan. Wie weet ben jij de winnaar van 1 jaar gratis bier!