Afbeelding
Foto: NAC

NAC neemt per direct afscheid van spelers Brandt en Kosiah

Door: Bregje Kop Algemeen

BREDA - NAC Breda neemt per direct afscheid van spelers Martijn Brandt en Ayouba Kosiah. Beide spelers verlaten de club ‘in goed overleg’. Afgelopen dagen presenteerde de club nog een aantal nieuwe spelers

Ayouba Kosiah kwam in de zomer van 2021 over van Almere City. In februari 2022 tekende hij zijn eerste profcontract tot de zomer van 2023. Ayouba speelde 22 wedstrijden in de hoofdmacht van NAC.

Technisch directeur Peter Maas licht toe: “Voor Ayouba was weinig perspectief op speelminuten in het eerste elftal van NAC. Daarom hebben we gezamenlijk besloten zijn contract, dat nog liep tot deze zomer, per direct te ontbinden” 

Martijn Brandt stroomde in 2016 in de NAC Jeugdopleiding. Hij doorliep achtereenvolgens de elftallen binnen de opleiding. In de zomer van 2021 maakte Brandt zijn officieuze debuut in de oefenwedstrijd tegen de Zundertse Selectie.

“Martijn heeft ons te kennen gegeven prioriteit te leggen bij zijn studie. Derhalve laten we hem vertrekken naar VV Hoogstraten. We gunnen hem dat van harte”, aldus technisch directeur Peter Maas.