Afbeelding

Deze zaak opent einde mei de deuren in het oude Sumo-pand op de Grote Markt

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Maddox. Dat is de naam van de nieuwe zaak die de deuren gaat openen in het voormalige pand van Sumo op de Grote Markt. Maddox noemt zichzelf ‘bar, kitchen and venue’.

Na jarenlange leegstand gaat er eindelijk iets gebeuren in het hoekpand op de Grote Markt waar eerder de Drie Gezusters en Sumo waren gevestigd. De nieuwe horecazaak Maddox zal er de deuren openen. De verbouwing is in volle gang, en de opening staat gepland voor eind mei.

De zaak wordt omschreven als ‘een moderne, warme variant op een Irish pub.’ “Maddox schenkt goed bier, goede wijnen en een assortiment aan klassieke cocktails. Wie drinkt, wil ook iets eten. De menukaart van Maddox barst van de comfortfood. Waar pubs om bekendstaan. Maar dan met een moderne, lokale twist. Denk slowcooked food en vlees of vis van de Josper houtskoolgrill. Verwacht van Maddox alleen eerlijke ingrediënten en goede smaken. De makkelijke hap in kleine porties staat ook op de kaart. Want natuurlijk worden de kleine gastjes niet vergeten.”

Maddox is nog op zoek naar personeel. Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen via de website van het bedrijf.