Afbeelding
Foto: Henk Voermans

KLM Urban Trail Breda komt langs allerlei bijzondere locaties

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - Vandaag was de vijfde editie van de KLM Urban Trail Breda. Tijdens dit evenement ontdekken deelnemers al hardlopend Breda. ‘Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen’, noemt de orgnisatie het zelf.

Een parcours langs en door een heleboel bijzondere Bredase locaties, dat is de KLM Urban Trail Breda. De hardlopers die vandaag deelnamen aan deze route zagen weer veel typische Bredase plekken. Bij het concept komen deelnemers tijdens een soort verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes van een Nederlandse stad.

Bij de editie van vandaag door Breda kwamen deelnemers bijvoorbeeld door Blue Dog Breda, Old Dutch Sports Bar & Restaurant, FoodHall Breda, Café Proost In Breda en Hotel Nassau. Maar niet alleen de horeca stond centraal want de tocht kwam ook langs Bibliotheek de Nieuwe Veste, hardloopwinkel Runnersworld, Escaperoom 076, het Chassé Theater, Health Club Kickfit en het busstationvan Arriva. Daarnaast liepen de deelnemers natuurlijk volop door de buitenlucht en kwamen zij ook hier langs mooie stukjes van de Parel van het Zuiden.

Afbeelding