Afbeelding
Foto: Hop On Hop Off

Groot bierfestival komt naar de ijsbaan, Arriva zet extra bussen in

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Op 31 maart, 1 en 2 april 2023 vindt weer het grootste speciaalbier- en foodtruck festival van de Benelux plaats: Hop On Hop Off Festival Breda. Het festival vindt plaats in de Kunstijsbaan in Breda. Arriva rijdt het hele weekend met extra pendelbussen voor alle bezoekers tussen Breda Centraal Station en het festivalterrein.

Het Hop On Hop Off festival komt dit weekend weer naar Breda. Met meer dan 500 bieren van 60 brouwerijen kunnen bierliefhebbers hun hart ophalen. En ook aan eten is bij het bierfestival gedacht. Er zullen zo’n 25 verschillende foodtrucks naar de Kunstijsbaan komen. Verder vind je bij Hop On Hop Off demonstraties, livemuziek en kroegspelletjes. 

Ook kinderen zijn welkom op het bierfestival. Onder het toeziend oog van de festivalmedewerkers kunnen ze kleuren, knutselen en springen op het springkussen. En wie wil, kan geschminkt worden. “Genieten voor groot en klein is ons belangrijkste ingrediënt”, aldus organisator Tom Cosijn.

Arriva
Arriva laat speciaal voor het festival extra bussen naar de Kunstijsbaan rijden. De extra pendelbussen (buslijn 870) rijden vanaf Breda Centraal Station. De pendelbussen rijden rechtstreeks en zonder tussenstops. Ook na afloop van het festival gaan de pendelbussen terug naar Breda CS. De bussen blijven tot na sluitingstijd van het festival rijden.