Afbeelding
Foto: XXL Voorjaarskermis

Mega voorjaarskermis begonnen bij Breepark

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - De grote voorjaarskermis is terug bij Breepark. Ideaal weer heeft de kermis vandaag en morgen niet. Maar daarna wordt de weersvoorspelling een stuk beter. En dat is goed nieuws voor de kermisliefhebbers én exploitanten, want de voorjaarskermis blijft 11 dagen staan.

Het plein bij Breepark is sinds vandaag weer gevuld met kermisattracties. Van 31 maart tot en met 10 april zal de voorjaarskermis daar geopend zijn. Voor de exploitanten is het weer op de openingsdag niet ideaal. En ook zaterdag is er veel regen voorspeld. Maar daarna wordt het beter, en zal de kermis echt in voorjaarssfeer komen. Op de grote kermis vind je onder andere pushers, draaimolens, botauto’s, de Break Dance, Funhouse, eendjes vangen en nog veel meer. Daarnaast zijn er diverse optredens van onder meer Bumba, Pikachu en Paw Patrol.  

Bezoekers kunnen 11 dagen genieten van de kermis. Hij start op 31 maart en sluit zijn deuren op 10 april, tweede paasdag. Dagelijks is de kermis geopend van 13:00 t/m 23:00. Met uitzondering van maandag, dinsdag en donderdag. Dan gaat de kermis open om 14:30. De kermis is goed bereikbaar met de auto, er zijn namelijk verschillende gratis parkeergelegenheden op Breepark.