Afbeelding
Foto: Wesley van der Linde

A58 tussen Breda en Tilburg begin juni nacht dicht

Door: Bregje Kop Algemeen

BREDA - De A58 tussen Breda en Tulburg gaat voor een nacht dicht. Dit gebeurd in de nacht van 8 op 9 juni tussen knooppunt Sint-Annabosch en afrit (10) Tilburg-Centrum Oost (richting Eindhoven/’s-Hertogenbosch).

Rijkswaterstaat voert van donderdag 8 juni 22.00 uur tot vrijdag 9 juni 05.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de A58 tussen knooppunt Sint-Annabosch en afrit (10) Tilburg-Centrum Oost in de richting van Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Vanwege de afsluitingen zullen er gele borden langs de route worden geplaatst met informatie over omleidingen en verkeersmaatregelen. De onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

Afsluitingen
A58 tussen knooppunt Sint-Annabosch en afrit (10) Tilburg-Centrum Oost in de richting van ’s-Hertogenbosch/Eindhoven
- Op- en afrit (13) Bavel
- Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Hooge Aard gelegen aan de A58 richting ’s-Hertogenbosch/ Eindhoven
- Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Raakeind met aangrenzende tankstations (Esso en Molenheide) gelegen aan de A58 richting ’s-Hertogenbosch/ Eindhoven
- Op- en afrit (12) Gilze
- Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Leikant gelegen aan de A58 richting ’s-Hertogenbosch/ Eindhoven
- Op- en afrit (11) Tilburg-Centrum West
- Afrit (10) Tilburg-Centrum Oost

Donderdag 8 juni 22.00 uur tot vrijdag 9 juni 05.00 uur.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).