Afbeelding
Foto: Nac Street League

Rietvink en de Nassau mogen zich de winnaars noemen van de NAC Street League

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Het NAC Street League seizoen is afgesloten middels de finaledagen op parkeerterrein P5, achter het Rat Verlegh Stadion. Woensdag en donderdag genoten scholen uit Breda, Oosterhout en Geertruidenberg van een zomers sportfestijn.

Meer dan 1250 deelnemers genoten van zomerse sferen. De verschillende dagdelen werden samen met NAC-spelers als Luc Marijnissen en Thomas Marijnissen geopend. De resultaten van de finaledagen werden verrekend met het uiteindelijke klassement waaruit bepaald werd wie zich mochten kronen tot winnaar van het NAC Street League seizoen.  De Nassau won de NAC (ladies) Street League, en de Rietvink de NAC Junior Street League.

Finaledagen
Deelnemende teams namen het tegen elkaar op tijdens voetbalwedstrijden, palmboom estafettes, Hoeks Zonwering zomers meesterbrein, Kober voetbalflipper, Hoppenbrouwers hete loopbaan en nog veel meer. DJ FeestRay en DJ Wouter maakte er een zomers feestje van. In de pannakooi toonden leerlingen straattrucjes waarna zij uitrustten in de Hero Cassis Lounge, waar verschillende picknicktafels, zitzakken en parasols waren geplaatst.

“Namens de organisatie van NAC Maatschappelijk feliciteren wij iedereen met de gewonnen prijzen. Ook bedanken wij alle vrijwilligers, sponsoren en partners die het evenement mogelijk maakte. Alle deelnemers wensen wij succes met de laatste loodjes dit schooljaar”, aldus NAC Street League