Foto ImiraFoto

Cobra verdwijnt met de punten uit Princenhage

Basketbal

PRINCENHAGE - Barons is er zaterdag niet in geslaagd de punten in eigen huis te houden. Cobra Nova won met 55-76.

Barons begon met een 0-5-achterstand en bleef sindsdien achter de feiten aanlopen. Via 9-15 werd het 20-32 na het tweede kwart. Lage scores doordat beide ploegen veel misten.

In het derde kwart herpakt Barons zich enigszins. In de zevende minuut hebben de basketballers het verschil teruggebracht naar 37-41 begin 7de minuut. Barons lijkt zich daarmee weer in de wedstrijd te hebben gespeeld, maar Cobra denk hier anders over en plaatst een 10-0-run.

In de laatste periode probeert Barons het wel, maar lukt het niet. Bij Cobra maakt Luydens het verschil. 15 rebounds en ook nog 29 punten, hiertegen heeft de thuisploeg niet genoeg in te brengen. "Voor ons ligt er nog veel werk en zal er vanaf komende weken anders getraind en fanatieker gespeeld moeten worden anders hebben we hier helemaal niets te zoeken in de eerste divisie", stelt coach Marc van Tetering. "Persoonlijk denk ik nog steeds dat het moet kunnen."

BARONS HEREN 1 - COBRA NOVA (9-15) 20-32 (41-51) 55-76