Op stap in Amerika (3)

Column

De Bredase punkrockband Delychees tourt 3,5 weken door Amerika. Donderdag 18 september zijn Bram, Tom en Remy vertrokken. Dit is het tweede filmpje dat ze gemaakt hebben.

Waarin Tom zijn portemonnee kwijt is en Remy een trommel heeft. Bovendien: de vette bak hebben de mannen binnen.

Zaterdag 20 september

Vandaag was het dan de dag om eens wat organisatie in de vakantie te gooien. We hadden nog geen instrumenten en er waren nog wel wat dingen die we nodig hadden om onze tour succesvol af te sluiten zoals een telefoon om shows te regelen (met een Nederlands abonnement te bellen is echt te duur) en een Tomtom want wat betreft de weg vinden hebben we ons echt verkeken. Dus eerst langs de Wall Mart.

Uiteindelijk zijn we geslaagd voor 200 dollar. En dat voor een TomTom en een telefoon met 120 belminuten. Dat is 120 euro! Alle prijzen hier zijn zo belachelijk. De prijzen zijn hetzelfde alleen is het in een andere valuta dus alles kan je hier ruw gezien door 2 delen.
We hadden een straat door gekregen met 2 muziekwinkels die we moesten checken dus met de TomTom zijn we er naartoe gereden. Uiteindelijk bleken ze beide niet te hebben wat we zochten maar ze wisten wel een soort Feedback te liggen bij Santa Cruz. Met alleen een adres hebben we het gevonden via de TomTom. Die heeft zijn geld alweer dubbel en dwars terug betaald!!

Er waren superveel spullen daar en Remy is er geslaagd met een djembee met een camo print en bram met een semi-acoutische gitaar. Voor mij gaan we morgen terug naar één van de winkels in Livermore want op basgebied was er te weinig. Eigenlijk zouden we vandaag gaan maar toen we terug wilden gaan naar die winkel vanuit Santa Cruz was ik mijn portemonnee kwijt. Flink stressen natuurlijk want daar zat al mijn geld in en mijn rijbewijs maar natuurlijk ook de creditcard! Na de hele auto overhoop gehaald te hebben en al terug te zijn geweest in de muziekwinkel besloten we naar de Wall Mart te gaan om daar te zoeken want daar had ik hem het laatst gebruikt. Toen we eenmaal op de snelweg zaten ging Bram zijn telefoon. ‘I have your wallet’ vertelde Vienna. Een zucht van opluchting ging door de auto. Ik had hem in de muziekwinkel in Livermore laten liggen. Gelukkig wisten ze dat we Vienna kenden en zo heb ik hem weer terug gekregen.

Vanavond gaan we koken voor Leo, Stasia en Vienna om ze te bedanken dat ze zo gastvrij zijn voor ons. Op de planning staat dat we morgen vertrekken maar zoals je al weet staat niks vast en hebben we geen idee wat we gaan doen dus hé

Tom