Goddelijk geslapen (2)

  Column

Wat heb ik goddelijk geslapen zeg! Dat was echt nodig. Ik lag met Bram in een bed en Remy lag op een matras op de grond. Schijnbaar lagen we flink te snurken, maar als je slaapt dan hoor je dat niet natuurlijk.


Vrijdag 19 september
Na een nog al lang ochtend ritueel waar zwemmen in het zwembad in de achtertuin ook bij hoorde, was besloten om naar San Fransisco te gaan. We moesten er al zijn om de huurauto op te halen bij het vliegveld dus plakten we er maar meteen een toeristisch dagje aan vast.
Eerst hebben Leo en Stasia ons een beetje rond gereden om indrukken op te doen en de stad te zien. That was quit inpressive. Er zijn veel wolkenkrabbers en het is gebouwd op allemaal steile heuvels. Sommige zijn zelfs 30%!! En wat we niet wisten is dat Alcatraz daar dus ook is.

Na wat rond gereden te hebben zijn we ergens gaan lunchen voordat we naar de Golden Gate bridge zijn gegaan. Dat was vet om eens gezien te hebben. En we hebben er ook meteen een aandenken achter gelaten. Dit zul je wel zien op de video! We hebben er ook nog een muziek winkel geprobeerd maar dat was toch iets te duur.

Toen was het zover: we gingen de huurauto ophalen!! We wisten niet wat we konden verwachten dus stonden we zelf flink te speculeren maar alles wat we verwachten viel in het niet met wat we uiteindelijk gekregen hebben!! We konden uiteindelijk kiezen uit een paar auto’s. Er stond een kia en een toyota en nog wat auto’s waarvan ik het merk niet meer weet. Uiteindelijk stond er 1 auto die we in eerste instantie links lieten liggen maar als je het doet doe je het goed natuurlijk. We zijn in Amerika en dus gaan we op z’n Amerikaans!

De auto waar we daarom ook meer dan 2,5 week gaan rondcruisen is niets minder dan een Chrysler 300m!! Hoe pimping zijn wij!! De terugreis was heerlijk! Wat rijdt dat super!!! Het was wel even wennen om met een automaat te rijden maar nadat me was verteld om met 1 voet te rijden ging het prima. En rijden op de Amerikaanse highway is erg relaxed. Je mag via elke kant inhalen en de wegen zijn lekker breed.

’s Avonds zijn we met Vienna langs geweest bij een stel bij haar vrienden. Iedereen zat bij iemand in de garage. En ook al mogen ze niet, ze zaten heerlijk te blowen en te zuipen. Het was er erg gezellig maar we waren echt gaar van de Jetlag dus zijn niet zo lang gebleven. Ook omdat er thuis op ons een lekker warm bubbelbad zat te wachten!! Dat was ultiem genieten en ontspannen en daarna hebben we heerlijk geslapen!