Rock, Swing & U2

  Column

Hallo! Heel veel is 't nie, en tijd heb ik er ook niet voor (ja, prioriteiten anders stellen, ik weet 't), maar ik heb toch weer een paar tipkes voor u!


Vanavond is er weer een superleuk concert in Mezz: The Black Box Revelation (superrock-duo uit België) met in 't voorprogramma The Death Letters!
Nee niet alweer, want vorige week waren ze er helemaal niet. Had ik gewoon zelf verzonnen! Het optreden begint om half 9 en een kaartje kost 8 euri, dus daar hoef je 't niet voor te laten! Ik kan helaas zelf niet, dus ik hoor wel wat ik gemist heb!

Vrijdag 7 november is er live-muziek in 't Hijgend Hert, de Boulevard en de Graanbeurs.

In 't Hert speelt "The Real Thing", zij spelen "even better than the real thing" covers van U2! Ben benieuwd! Begint rond 10 uur.
Bij de Boulevard het POB- ThreeDaHardWay mini-festival met de bands Otis, Noyalty en No Heroes. Ze beginnen om half 10 en de entree is 3 euri!
Later op de avond kun je nog terecht in de Graanbeurs (volgens mij in Santiago de Cuba; boven dus); daar speelt vanaf 1 uur de rock-blues band Black Top.

In Sam Sam speelt vrijdagavond Greendive een akoestische set. Ze beginnen om tien uur.

Zondag 9 november kun je kiezen uit

- De Beaux-Jazzworkshop in 't Hijgend Hert o.l.v. zangeres Francien van Tuinen; begint om half 3.

- De Kroonsael bij Oncle Jean; daar speelt de dames-Bigband "Dutchess of Swing" èn "The Blueband"; swingband o.l.v. Daan Bogers. Ik weet niet hoe laat 't begint maar ik schat rond een uur of 3.

- Het hart van Breda; folk & rootsmuziek van Mr. Moon! Aanvang 4 uur.

- Het Mezzcafé; om half 5 speelt daar de volgens mij zeer bijzondere singer-songwriter Lukas Batteau.

- De Bommel; muziek van Fusion Latina, met Pedro Quintana. Zuid-Amerikaanse sferen dus!

Voor degenen die nog niet genoeg ge-Beatled hebben; er is een fantastische formatie (met. o.a. Eric v. Dijsseldonk, Wouter Planteijdt en René v. Barneveld) die een George-Harrison-Tribute doen. Helaas niet in Breda (tenminste tot nu toe nog niet!), maar wel bijvoorbeeld deze middag in Café Wilhelmina in Eindhoven (half 5, entree 7,50) en volgende week zondag (16 nov.) in Plein 79 in Den Bosch (4 uur, entree 7,-). Ik zit in Eindhoven deze middag!

Voor volgende week wil ik ook alvast de aandacht vestigen op het toneelgezelschap "De Boulevard All-Stars" (met onze Anton!) die "Parcival" spelen op donderdag 13 november en vrijdag 14 november in de Theaterzaal van de Boulevard. Zou een zeer spraakmakende produktie zijn! Entree is 9,- en het begint om half 9. Reserveren kun je via de website www.deboulevardallstars.nl

Oh ja! Voor de liefhebbers; zet 't alvast in de agenda's: zondagmiddag 23 november speelt Philip Kroonenberg met zijn band in de Catch22! Jippie!

Dat was ie weer voor deze week!
Prettig Weekend!

Groetjes,
Marion