Jazz & Romeo Spinelli

  Column

Hoi! Dit wordt een van de zwaarste Kersten van m'n leven geloof ik! Ben al 5 dagen aan 't feesten, en dat gaat zo door t/m 5 januari volgens mij.. (als ik dat háál!).


Maar 't is wel bere-gezellig in de stad! Al geschaatst in de haven? Ziet er schitterend uit! Hoewel ik me wel iets méér had voorgesteld van de "winterboulevard". Ziet er óók fantastisch uit, maar hij is wel héél klein! Volgend jaar gewoon héél de haven meepakken lijkt me! Hij ligt er toch! En toch wel effe bij 't Glazen Huis wezen kijken zeker?? En GELD gegeven?? Ik heb liedjes gekocht van Never Mind The Neighbours in de Bommel en ben naar de Benefiet in Mezz geweest (supergoed! Beef en Gare du Nord!!)

Tweede Kerstdag is altijd wat minder heilig, en dan wordt er doorgaans al weer flink gerockt in de kroegen:
- In Café Noir kunt u genieten van de Spaanse zigeunerklanken van Chico & The Man (Gregor & Tino) vanaf 4 uur
- In d'n Heiligen Anthonius is volgens mijn informatie een optreden van The Southside Bluesband (hoewel ik dat niet meer heb teruggelezen in de Uitloper), weet niet hoet laat, maar ik denk rond 5 uur.
- Traditigetrouw speelt MT Bottels in de Bruine Pij vanaf 8 uur
- En in de Bommel ook een trouwe vriend: Romeo Spinelli met The Spinelli Connection. Zij spelen 's-avonds vanaf half 10.

Zondag 28 december
de láátste live-muziekskes van 2008!
U kunt dit horen in 't Hijgend Hert (jazz-sessie o.l.v. Naomi Adriaansz vanaf half 3), in café De Zandloper (jazz-sessie o.l.v. Carlo v. Bijsterveld vanaf 3 uur),
in de Bruine Pij (Somewhere Man, vanaf 4 uur) en in 't Mezz-café (Solo, vanaf half 5).

De éérste live-muziek van 2009 gaat volgens mij klinken in de Boulevard; die op nieuwjaarsnacht het nieuwe jaar inluiden met o.a. The Exploding Shetland Ponies en Tank '68! Om maar even stevig te beginnen zeg maar!!!!

Voor jullie allemaal alvast (voor wie ik niet meer zie, of niet tegenkom op 1 januari) een héél goed 2009!

Groetjes,
Marion