The Service & The Zombies

  Column

Hoi! Heeft u dat ook dat zo vanaf half oktober de dagen niet alleen korter worden kwa licht maar ook kwa tijd?


Ik weet echt niet meer hoe ik 't allemaal voor mekaar moet krijgen, maar we gaan maar gewoon door, zit nix anders op...

Nog snel effe wat tipkes for the weekend!!!

Vrijdag 27 november

- Voor de liefhebbers van klassiek; vanavond èn zaterdagavond om half 8 een uitvoering van Purcell's "King Arthur" in de Antonius Kathedraal in
de St. Janstraat! Kaartjes hebben ze vast bij 't Uitpunt.

- Aan de overkant daarvan, in Café d'n (niet zo) Heilige Antonius een sessie met profs èn amateurs onder de noemer "de profiteurs", met o.a. zangeres Angela van Rijthoven en Ruben van Boven op drums. Vanaf 8 uur.

- Daarnáást heb je dan weer Blues-Rock band in Café Happy Days "Rootless" vanaf half 10

- In Mezz speelt "Ghinzu"; "het best bewaarde geheim van België"; entree 13,- (half 10)

- Vanaf een uur of half 11 weer een concert in Zeezicht; deze keer de band van William Wixley (funk/reggae/hip hop); aanstormend talent!!

Zaterdag 28 november

Ga gewoon naar 't Chassé en kies waar je naar toe wil; in elke zaal (een mooie!) prijs vanavond!!!
- Om 8 uur begint Opera Zuid in de grote zaal met "Faust"! Schijnt een zeer bijzondere uitvoering te zijn!
- om half 9 kunt u kiezen uit moderne Flamenco in de middenzaal (Manuel Linan)
of
- Het Geheim van Nederland; 3 mooie nieuwe singer-songwriters die zich presenteren aan 't publiek (JodyMoon, Tom Musca en Susan Zeegers); dit is in de kleine zaal (entree 13,-).

Zondag 29 november

En daar gaat ie weer........

Allereerst even reclame maken voor mezelluf en mijn Service-vriendjes en vriendinnetjes.......
Wij spelen, met The Service dus in (eet)Café De Swaen op de Markt in Prinsenbeek! Dus Prinsebekenaren; deze keer een bandje lekker bij huis!!!! (maar als je niet uit Prinsenbeek komt ben je uiteraard ook van Hárte welkom..). We beginnen rond 5 uur, en we hebben weer een zéér uitgebreid repertoire voor u!!! Laat deze kans niet voorbij gaan, want zó vaak zie je ze niet bij mekaar (Vikkie, David, Iglo, Leenders, List, Deborah, Max, Renate, Ed en Eric).

Verder...

- "Roots & Rhythm"-workshop in 't Hijgend Hert o.l.v. niemand minder dan Eddie Conard!!!!!! Hallelujah! Workshop is vanaf 14.45 uur (gratis!), en daarna komt er nog een sessie en daarna nog een optreden fan Fran Schreuder. Je hoeft de deur niet uit zeg maar!

- In de Boulevard vanaf 4 uur "Breda Suck City" met 't wat ruigere werk zeg maar....., voor 5 euri entree krijg je onder ándere The Milwaukee Wildmen en de Speedcocks!

- In 't Mezzcafé om half 5 een optreden van de Engelse band "The Brew"; ze staan onder 't kopje "blues", maar dat stond DeWolff ook, en tsja.....;
die rocken er toch flink op los!! Led Zeppelin is/was er nix bij! Zoiets dus. Ga maar kijken!

- Pat Kelly speelt vanaf 5 uur in O'Mearas. Ierse Toestanden!

- In Café Zuydema (Ginneken) een optreden van "Ribz". Voor de liefhebbers van de meerstemmigheid zeg maar.... (Eagles, Little River Band, CCR , Doobies, enz.). Interesting! Vanaf half 5.

- In Ome Jan is een sessie met Fernando Lewis, maar er staat nie bij mee wie, en ook niet hoe laat, maar ik zou uitgaan van een uurtje of vierrrr....

- Ja, ze leven nog steeds! En spelen vanavond in Mezz; The Zombies! Aanvang half 9, entree 20,--. Laat de sentimenten maar komen!!

Volgens mij heb ik 't zo wel weer een beetje gezegd.

In De Beyerd zijn verder geen optredens dit weekend maar dat heb je ook niet nodig als je 't beste café bent van Nederland.....! Gefeliciteerd!

Groetjes en tot Zondag!

Marion

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief