Logo bredavandaag.nl

Politie zit aanrander Mastbos op de hielen

  Column

Wanneer het een aflevering van CSI zou zijn geweest dan zou er al lang een dikke supercomputer aan het werk gezet zijn om de zogenaamde Mastbos-aanrander op te sporen en op te pakken. Maar het is geen CSI, het is gewoon Breda. En afgelopen week heeft één of andere loser, die thuis niet aan zijn trekken komt, een poging gedaan een dame aan te randen in het bos. Hierdoor is nu de vraag gerezen of vrouwen nog wel in het bos zouden moeten kunnen gaan hardlopen.


Pardon? Natuurlijk zouden ze dat moeten kunnen! Want we hebben hier een prachtig bos dat in deze tijd van het jaar toevallig op zijn mooist is met al die herfstkleuren. Een bos waar iedereen, op elk moment van de dag, van zou moeten kunnen genieten. Waarom zouden wij ons moeten laten tegenhouden door één nare sukkel met een buitensporige outdoor hobby?

Een sukkel die bovendien niet tot de allerslimsten behoort. Want wanneer hij een beetje marketingonderzoek gedaan had dan zou hij misschien begrepen hebben dat dames die in de vroege uurtjes in het bos aan het hardlopen zijn niet zijn doelgroep zou moeten zijn. Dat zijn namelijk geen hulpeloze meisjes die zich even laten overrompelen door een hitsig losertje dat onverwachts uit de struiken komt springen. Dat zijn dames met ballen die je keihard in je kruis grijpen en in je hand bijten wanneer je ze de mond probeert te snoeren. Dames die ook nog eens de kracht hebben om daarna van je weg te rennen terwijl jij voorovergebogen naar adem staat te happen.

Maar wat deze sukkel ook nog niet weet, is dat de politie hem mogelijk al op de hielen zit. Want de politie weet ook wel dat deze lafbek de media in de gaten houdt en alles leest wat er over hem en zijn laffe actie geschreven wordt. Iedereen die dit stukje leest is daarmee een potentiële verdachte. En als dit inderdaad een aflevering van CSI zou zijn, dan zou die supercomputer gewoon even alle IP-adressen van de lezers kunnen vergelijken met gegevens van GSM-masten in het bos, waardoor hij vannacht al van zijn klamme bedje gelicht zou kunnen worden.

Ik hoop echt op een beetje CSI in de polder. Want het het màg gewoon niet zo zijn dat dit zwakzinnig heerschap, met die pleister op zijn linkerhand, het in zijn eentje voor elkaar krijgt dat de helft van de Bredase bevolking niet meer in ons mooie bos durft te komen.

Babs VerstrepenFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief