Logo bredavandaag.nl

Directeur St. Joost Breda vertrekt naar Utrecht

  Cultuur

BREDA – Jules van de Vijver, directeur van AKV|St. Joost vertrekt per 1 september naar Utrecht. Hij is benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.


De afgelopen dertien jaar was Van de Vijver als directeur verbonden aan AKV|St.Joost. Eerst als faculteitsdirecteur van St.Joost binnen de Hogeschool Brabant, vervolgens als voorzitter van de directie van de samenwerkende Bossche AKV en Bredase Academie St. Joost. Sinds 2004 was hij als directeur van AKV|St.Joost binnen Avans Hogeschool werkzaam.

Van de Vijver is nu benoemd tot nieuwe collegevoorzitter van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij start per 1 september en neemt vanaf 1 november 2011 de taken over van de huidige voorzitter van het College Bestuur Ad Wisman. Die gaat dit jaar met pensioen.

Bestuurvoorzitter Paul Rüpp van Avans Hogeschool betreurt het vertrek van Van de Vijver. “Maar we willen hem ook feliciteren met deze mooie stap”, zegt Rüpp. “Voorwaar iets om trots op te zijn, ook als Avans-gemeenschap.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief