Logo bredavandaag.nl

Bredase horeca lanceert eigen iPhone-app Stappie

  Cultuur

CENTRUM - De Bredase horeca heeft sinds dinsdag haar eigen iPhone-app: Stappie. Volgens Stappie is het altijd wel ergens beer-o-clock en genoeg reden om er een app aan te wijden.


Stappie verzamelt alle twitterberichtjes van onder andere (horeca)ondernemers en studentenverenigingen en bundelt die in de app in vijf categorieën. Volgens de organisatie achter Stappie geeft dit een actueel beeld van wat er in het horecacentrum en de rest van Breda te beleven is.

Horecaondernemer Wouter van der Graaf (Walkabout) heeft al veel reacties gehad op de app. "Ook is de app al honderden keren gedownload", vertelt hij. "We hebben zelfs reacties gehoord vanuit andere steden om het daar ook op te gaan zetten."

Ondernemers kunnen zich bij Stappie inschrijven om hun berichten te laten verzamelen, de app is gratis te downloaden. De app is nu nog te gebruiken bij iPhone- en Android-toestellen.

Alleen de app ontwikkelen is voor Van der Graaf een investering. "Ondernemers moeten het daarna zelf doen en zelf invullen. Wellicht dat ik er later aan kan verdienen door middel van advertenties. Nu is dat nog niet aan de orde."FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief