Logo bredavandaag.nl
foto BAK
foto BAK

Frank Dikmans is Prins Jaon XLVI van Boemeldonck

  Cultuur

PRINSENBEEK - Frank Dikmans is op vrijdagavond 11-11-‘11 onthaald als Prins Jaon XLVI van Boemeldonck. De 31-jarige prins heeft deze naam gekozen naar zijn opa Janus Dikmans, die molenaar in Prinsenbeek was.


Prins Jaon XLVI heeft zijn sporen verdiend als bouwer en voorzitter van CV de Kwêkers. Bij de BAK is hij actief als jurylid van de kinderoptocht en hij geniet ook bekendheid als commentator van de grote Boemeldonckse optocht bij Baronie TV.

Boemeldonck heeft een sportieve prins, want hij speelt in het eerste elftal van Beek Vooruit. Bij die vereniging was hij enige tijd bestuurslid. Dat was hij ook twee jaar bij de dorpsraad. Prins Jaon XLVI wordt geflankeerd door de hofdames Anouk Biemans en Anke Bloemheuvel.

De BAK verwelkomde ook een nieuwe hoflivreier: Walter Watzeels. Nieuw bij de hofkapel zijn Annick-Fleur Dircken, Yvonne Huijbregts, Lisanne de Deugd en Bart van Duuren.

De nieuwe dansmarietjes zijn Renske Haagh, Lotte Schoonheim, Tess van Velzen, Tess van Vliet, Margriet van Leeuwerden, Lenya Kurdo en Bonnie van Oosterhout.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief