Logo bredavandaag.nl
Foto Annemijn Minneboo
Foto Annemijn Minneboo

Imtech warmt Voedselbank Breda op

  Cultuur

DOORNBOS LINIE - Het bedrijf Imtech Building Services komt de Voedselbank aan de Koelemei in Breda tegemoet. Woensdag hebben twee werknemers van het bedrijf daar een elektrische verwarming- koelinstallatie aangelegd.


Voorheen werd de kantoorruimte van de Voedselbank warm gestookt met oliekachels. Imtech, een bedrijf met wereldwijd 25-duizend werknemers dat zich specialiseert in elektrotechniek, ict en werktuigbouw, wilde een steentje bijdragen.

“Vrijwilligers van de Voedselbank doen enorm goed werk. Wij dragen hierdoor bij aan een beter werkklimaat; bovendien brengen we zo de kosten voor de voedselbank omlaag met vijftig procent ten opzichte van de huidige situatie”, vertelt Richard van Dongen van Imtech.

Imtech kwam in contact met de Voedselbank tijdens Meet & Match, een ontmoetingsevenement waar bedrijven elkaar ontmoeten om samenwerking tot stand te brengen. Daarbij moet samenwerking voor beide partijen een win-win situatie opleveren. "De werkzaamheden passen dan ook uitstekend bij de betrokkenheid die wij willen tonen bij de lokale samenleving", aldus Van Dongen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief