Logo bredavandaag.nl
De binnenstad bruiste wederom tijdens de Cultuurnacht foto Janet Olde Wolbers
De binnenstad bruiste wederom tijdens de Cultuurnacht foto Janet Olde Wolbers

Cultuurnachtspektakel Grote Kerk: 'Nog 300 euro nodig'

  Cultuur

BREDA - Het lijkt erop dat De Rondgang in de Grote Kerk doorgaat tijdens de Cultuurnacht. Ruim 50 dagen zijn verschillende organisaties aan het crowdfunden geweest om de benodigde 10.000,- euro bij elkaar te sprokkelen. Met nog een dag te gaan staat de teller op dit moment op 9.726 euro.


Dat is dus nog 274 euro te weinig. Wanneer het volledige bedrag niet via sponsoren en donateurs binnen komt, komen deze bijdrage op losse schroeven te staan. Er is namelijk sprake van een 'alles-of-niets'-beleid waarbij de bijdrages terug worden gestort als het bedrag onder de 10.000 euro blijft steken.

De Grote Kerk, De Stilte, Het Huis voor Beeldcultuur, Uitgeverij de Geus, Stichting Orgelconcerten, Einstein Design en VibeVision doen als samenwerkende partijen daarom nog een laatste oproep om op de valreep nog een donatie te doen.

“Het doel van de Cultuurnacht is om publiek op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met het brede cultuuraanbod in Breda. De crowdfundingsactie zorgt ervoor dat het publiek dit mooie samenwerkingsverband zelf kan belonen”, stelde Jan Baanstra, zakelijk leider van dansgezelschap De Stilte, al eerder.

Doneren kan hier.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief