Logo bredavandaag.nl

Bredase Jarno steelt de show tijdens Voice of Holland

  Cultuur

BREDA - Zelden kreeg iemand de juryleden van The Voice of Holland zo snel omgedraaid als Jarno Ibarra. De Bredase zanger werd bedolven onder lof en had de leermeesters voor het uitkiezen. Het werd Trijntje Oosterhuis. Nu een paar weken later kan Jarno het nog steeds moeilijk bevatten: "Je wordt ineens een hele kleine jongen."


Als eerste: hartelijk gefeliciteerd Jarno!
"Dankjewel!"

Wat ging er door je heen toen de jury zich zo snel voor je omdraaide?
"Ten eerste was ik heel verbaasd. Ik was al sinds 8 uur 's ochtends aanwezig en mocht pas als allerlaatste om 11 uur mijn optreden doen. Ondertussen had ik heel veel goede mensen gezien die niet doorgingen. Daarna voelde ik me heel vereerd. Dat een Marco Borsato zegt dat je met veel overtuigingskracht op een podium staat, ja, dan word je wel weer even een hele kleine jongen."

Was je zenuwachtig om op te treden in een studio met licht, camera en alles eromheen?
"Het was niet de eerste keer dat ik dat deed. Eerder heb ik al meegedaan aan Holland Got Talent. Ik vond het een toppodium eerlijk gezegd."

Wat verwacht je van de battlerondes?
"Het zal een vrij heftig moment worden om het podium met iemand anders te moeten delen denk ik. Je staat daar in principe om beter te zijn dan de ander. Dat brengt een ander soort druk met zich mee dan bij een gewoon concert. Ik hoop vooral dat het een mooi moment kan zijn waar we over 10 jaar met zijn tweeën van kunnen genieten."

Wat betekent dit succes voor je band los Cabronitos?
"Er zullen wel meer aanvragen binnenkomen nu. Ik blijf in ieder geval koste wat het kost met die jongens spelen. Ik kom nu door de shows misschien in een wat ander vaarwater terecht met een ander soort boekingen, de band gaat mee. Na de shows moet ik met eigen werk komen, de bandleden heb ik ieder geval dan al. De vergelijking met D12 en Eminem klopt wel ja."

Wat is de droom Jarno?
"Ik wil na de Voice een artiest zijn die laat zien dat beatboxen en zingen elkaar kunnen versterken. Ik denk dat ik hierin de koploper kan zijn in Nederland. Dat is op korte termijn de doelstelling."

Nog een boodschap voor je Bredase fans?
"Mocht ik de liveshows halen, dan hoop ik dat al mijn fans op me gaan stemmen en me ondersteunen."FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief