Logo bredavandaag.nl

Proeven en knutselen op de knuffelweide in Wolfslaar

  Cultuur

MASTBOS - Na het pepernotenfestijn is het tijd voor een kennismaking met streekproducten uit de wijde omgeving van Breda. Op het terrein van het Bezoekers Centrum Wolfslaar, beter bekend als Kinderboerderij Wolfslaar, is op zaterdag 7 december een Winterfair.


Vanaf 11.00 uur tot 16.30 uur biedt de Winterfair Wolfslaar de bezoekers een grote variatie aan winterse producten als wijn, kaas, wafels, wild, groente/fruit, zuurkoolstamppot in een gezellige decembersfeer. Tevens kunt u op de markt terecht voor uw kerstgeschenken, wenskaarten (unicef) , boeken, speelgoed, kruiden, theeën (amarant) en kerstbomen.
De bijenvereniging zal een demonstratie korven vlechten geven, de sterrenvereniging geeft u de gelegenheid de zon te bekijken of u kunt een rondrit in een rijtuigje maken.
De kinderen kunnen knutselen in de grote tent op de knuffelweide. Het geheel wordt opgeluisterd door muziek van de nieuwe Veste en vuurkorven om de koude te trotseren.

Bezoek de winterfair aan de Wolfslaardreef 95 te Breda op 7 december. Niets zo sfeervol als een kersttafel met producten die met respect voor streek en dier gemaakt zijn.
Meer informatie vindt u op www.bcwbreda.nl of kijk op fb boerderij Wolfslaar (like us)FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief