e Cultuurnacht. Van Venetië naar Dante's hel. foto Saskia te Koppele
e Cultuurnacht. Van Venetië naar Dante's hel. foto Saskia te Koppele

Cultuurnacht: overnachten in Chassé of ander hotel

  Cultuur

BREDA - Verschillende Bredase hotels nemen deel aan de Cultuurnacht op 24 januari 2014. Tijdens de Cultuurnacht is het gebruikelijk om door de stad te dwalen en de magische lichtjes te volgen. Op weg naar huis keert de realiteit normaliter snel terug. De hotels spelen daarop in door een speciaal arrangement aan te bieden waarin een ontbijt en een passe partout voor de nacht zijn opgenomen.


Het is bijvoorbeeld mogelijk om in het Chassé Theater te slapen, waarbij er ook nog genoten kan worden van een interactieve slaapvoorstelling. In samenwerking met de Cultuurnachtorganisatie, VVV, Chassé en de vier binnenstadshotels wordt ‘de kans geboden om de Cultuurnacht op een unieke manier af te sluiten en zo de eigen stad vanuit een ‘eigen’ hotel te ervaren’.

De deelnemende hotels zijn Apollo Hotel Breda City Centre, Chassé Theater, Golden Tulip Keyser Breda, Hotel De Klok en Hotel Sutor. Prijzen liggen tussen de €32,50 en €45,00 en zijn allemaal inclusief ontbijt en een passe-partout. Alleen bij Chassé moet er nog een losse passe partout gekocht worden.

Meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden is te vinden op de website van de VVV. Het programma van de Cultuurnacht is te zien op Cultuurnachtbreda.nl.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief