Logo bredavandaag.nl

Wolfslaar houdt Winterfair

  Cultuur

BREDA-  Bezoekerscentrum Wolfslaar organiseert zondag 7 december een Winterfair. De markt is vooral gericht op streekproducten, duurzame artikelen en kinderactiviteiten. Verschillende ondernemers uit de regio Breda staan klaar om hun producten te promoten.


Op zondag is er van alles te doen, zoals eten van het Smaakwarenhuis, dat vooral streekproducten verkoopt. De Soepkliniek staat klaar met soep, Theekamer Pien met taart en Filippini met chocolade. Ook voor drinken is gezorgd, Hof van Baarle zorgt voor een wijntje, Pimpelmeesch voor een biertje en Paletti voor de koffie.

Naast eten en drinken zijn er ook bloemen, kaarten en kunst. Natuurlijk worden er ook producten aangeboden van de boerderijwinkel van Wolfslaar. Die middag is er ook aandacht voor onbekendere zaken zoals biologisch tuinieren, Transition Town heeft een proeftuin en de Warmoezerij heeft een kraam met informatie. Als het weer meewerkt is er de mogelijkheid om sterren te bekijken door de kijkers van de Sterrenkunde Vereniging.

Wolfslaar besteedt ook aandacht aan kinderen op 7 december, een speciale kraam van Campkidzrecreatie. De kraam geeft kinderen de mogelijkheid om bloempotten te versieren en hun gezicht te laten schminken. Met een huifkar kunnen de kinderen rondrijden en bij de kraam van Kober Natuurtuin Zuid kunnen de kinderen lekkernijen in het vuur verwarmen.

Ook aan muziek is gedacht, Perry Boot gaat zingen, tussen 14.00-15.00 treden de leerlingen van de Nieuwe Veste op. Hierna treedt Port of Call bij de vuurkorf op. Dit is ook de aftrap voor de optredens die Wolfslaar Akoustic tijdens de winterperiode gaat organiseren.

De Winterfair duurt van 11.00 tot 17.00 en vindt plaats op het terrein van boerderij WolfslaarFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief