Logo bredavandaag.nl

Boyband B-Brave komt naar Graanbeurs Kids

  Cultuur

BREDA - Discotheek Graanbeurs komt met een nieuw concept: Graanbeurs Kids. Als eerst komt de Nederlandse boyband B-Brave een live optreden geven in de grote zaal van de discotheek. “De kinderen kunnen dan al een beetje proeven van het uitgaansleven, op een veilige, leuke en non-alcoholische manier.”


De Graanbeurs is normaal alleen te bezoeken voor jongeren boven de 18 jaar, maar nu gaan de deuren ook open voor kinderen. “Dit is de eerste keer dat het georganiseerd wordt, als het een succes is willen we dit zeker 1 à 2 keer per maand op een zondag organiseren”, vertelt algemeen manager Raymond Elzerman. Volgens hem is er plaats voor 700 kinderen, de helft van de aantal kaarten is al verkocht.

De boyband B-Brave bestaat uit 5 jongens: Cassius, Kaj, Samuel, Dioni en Jai. Sinds hun doorbraak bij X-Factor hebben ze bekende hits uitgebracht zoals: “Ik laat je los” en "Als je van mij bent”.

Om 16.00 uur begint het feest voor de kinderen met een DJ en om 17.00 uur kunnen de fans hun idolen gaan bewonderen op het podium. Na het optreden van de boyband is de DJ weer aan de beurt om plaatjes te draaien. Normaal moet er met munten afgerekend worden bij Graanbeurs, maar de kinderen kunnen gewoon contant afrekenen bij de bar voor een drankje.  Papa’s en mama’s zijn deze dag ook welkom.

Graanbeurs Kids B-Brave
Wanneer: 8 maart en start om 16.00 uur
Waar: Reigerstraat 18-20
Entree: 9 euro
Kaarten kopen: Bij Graanbeurs op 24 februari tussen 17.00 uur en 19.00 en kaarten reserveren is mogelijk via de website van Graanbeurs.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief