Logo bredavandaag.nl
Jan Volwerk

Spannende middag in het Grand Theatre

  Cultuur

BREDA - Een spannende middag met Inge Ipenburg en Nathalie Pagie? Dat kan. Op zaterdag 19 december verzorgen de schrijfsters een thrillermiddag in het Grand Theatre in Breda. Ze lezen voor uit eigen werk, interviewen elkaar en gaan met het publiek in gesprek.


Door Aysha van Gorp

Inge Ipenburg is vooral bekend als actrice uit onder andere GTST, maar maakte vorig jaar haar debuut als schrijfster. Toen verscheen haar thriller ‘Het Gerecht’ en dit jaar publiceerde ze ‘Een Schitterend Ongeluk’. Nathalie Pagie uit Breda heeft drie thrillers op haar naam staan: ‘De Toneelclub’, ‘De Campus’ en haar onlangs verschenen boek ‘Paradijsvogels’. Momenteel is ze bezig met haar nieuwe boek, waarin de hoofdpersonen uit Paradijsvogels opnieuw een belangrijke rol spelen.

Het Grand Theatre heeft een lange tijd leeg gestaan, maar wordt nu in ere hersteld. Sinds kort is er al een team boekverkopers actief met een pop-up bookstore. In maart 2016 opent datzelfde team er een boekhandel met horeca waar ook ruimte is voor evenementen. In de aanloop naar de officiële opening worden er al een tijdje verschillende evenementen georganiseerd. Een ervan is de thrillermiddag met live muziek, hapjes en drankjes.

De winkel is de hele dag geopend en het evenement begint om 15.00 uur. De entree is gratis.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief